Serial Shqip & Serial Me Perkthim Shqip

Radio Zemra | Muzik Shqip

Radio Zemra

Hin Ne Radio Zemra KLIKO KETU


Ju jeni me Radio Zemra, Ne në çdo kohë jemi të gatshëm për disponimin tuaj, Ju me Radio Zemra gjeni knaqësin shpirtërore argëtimin dhe i harroni për nji çast brengat e jetes ! Ne jemi me ju në çdo çast 24 Orë bashkë, çdo herë mendojm për disponimin tuaj, Ne punojmë që të sjellim tek ju sado pak nji harres brenge! Qëndroni me ne se ne jemi me ju në çdo çast ! Kur ndëgjoni Radio Zemra, do të bindeni se shpesh herë do këtheheni në nji kohë të caktuar, nostalgjija do ju shoqëroj në çdo tingull të melodive të zgjedhura për ju, gjithçka që kalon në Radio Zemra është e zgjedhur vetëm për ju, me ju Radio Zemra jeton në pafundësi…

Të dashur ndëgjues ju mund të kërkoni nga Radio Zemra këngën tuaj të preferuar, dëshirën tuaj muzikore, muzikën e ëmbël shqipe, do e ndegjoni në çdo kohë tek radio e juaj – Rradio Zemra … Me ndihmen tuaj ne e pasurojm programin tonë, ju jeni ata që meritoni knaqësi dhe disponim në çdo çast, disponimin mund ta gjeni duke qëndruar në rrjet me Radio Zemra… !!! Mos harroni të informoni çdo të afërm për radion tuaj të preferuar, radion e dëshirave tuaja – ajo gjindet në Radiozemra.Ch!!!

Gjithmon ekziston më i miri ! ne do të mundohemi të jemi më të mirët, mvaret nga ne se a do ja arrijm qëllimit, mendojm se me punë gjithçka do e bëjmë realitet, pse jo edhe të jemi më të mirët ! Për ta bërë realitet këtë që tham na duhet ndihma juaj, ju mund të na ndihmoni dhe të na korrigjoni nëse gabojm, kjo radio do e meritoj të jetoj në pafundësi!

Programi jon do të jet sa ma shumë shqip, pa dashur ta nënqmojm askend! Kemi shumë melodi të bukura shqipe, pse të marrim nga të tjerët! Ne do mundohemi që në kuader të programit tone të kemi muzikë të zgjedhur shqip.